Om manden bag Oliver's Auto Shine

Historien om Oliver's Auto Shine tog sin begyndelse i 90'ernes Cambridge, hvor Daniel Michael Oliver, åbnede en bilrengøring- og poleringsvirksomhed sammen med en kammerat. Og alt gik fint indtil Oliver mødte en pige fra Danmark...

I Danmark; kærlighed, showroom biler og iværksætteri

Som det oftest er sket i historien, drev kærligheden Daniel til Danmark. Her fik han hyre hos blandt andet Nissan og Mazda, hvor tiden gik med at klargøre showroom biler med alt det fundamentale som:

En virksomhed ser dagens lys

Som tiden gik blev Daniel mere og mere rastløs i sit arbejde, og han følte ikke altid, at den tilgængelige tid var tilstrækkelig til at udføre det perfekte job.

Noget nyt måtte ske.

Drømmen om at skabe en virksomhed med afsæt i professionel stolthed, tog sin begyndelse i Nordhavn i København, hvor Daniel lejede sin første garage.

Og det skulle vise sig at være mere end en tom hal med plads til biler.

Et venskab opstår

Garagen lå nemlig ved siden af Michael Vilnov Hansens virksomhed bilvask.nu. Her mødte Daniel en mand, der ligesom ham selv fandt glæde og stolthed i at polere en bil op til perfektion. Og som Daniel selv siger:

'Da jeg mødte Michael, lærte jeg for alvor at polere en bil op til perfektion. Michael er en sand mester, og jeg er evigt taknemlig for hans gode råd og vejledning. Vi er stadig gode venner, og han sender mig stadig kunder, der skal have poleret deres bil.'


En af de opgaver Daniel bedst husker, er den dag hvor Michael kontaktede ham, om klargøring af en Porsche GT - en bil til en værdi af 16 millioner kroner. Opgaven lød på perfektion, så de tog venner pudsede hver især 40 timer på bilen, indtil den stod, som var den netop kommet ned fra samlebåndet.


'Der er virkelig en stor tilfredsstillelse i at se på en bil, der står så skarpt, og vide, at du er ansvarlig for det'

En virksomhed bygget på værdier og stolthed

Min tid i Nordhavn vil altid stå som et fyrtårn for mig for mig. Det var stedet, hvor jeg for alvor fandt min professionelle stolthed. Derfor vil grundpræmissen for Oliver's Auto Shine være:

Go over the top

En note til produkter

Jeg har prøvet de fleste produkter i forbindelse med klargøring af biler, men har nu lagt mig fast på Gtechnique, som jeg vurderer, giver de bedste resultater.

- Daniel Michael Oliver