En virksomhed ser dagens lys

Drømmen om at skabe en virksomhed med afsæt i professionel stolthed, tog sin begyndelse i Nordhavn i København, hvor Daniel lejede sin første garage.

Og det skulle vise sig at være mere end en tom hal med plads til biler.

Et venskab opstår

Garagen lå nemlig ved siden af Michael Vilnov Hansens virksomhed bilvask.nu. Her mødte Daniel en mand, der ligesom ham selv fandt glæde og stolthed i at polere en bil op til perfektion. Og som Daniel selv siger:

'Da jeg mødte Michael, lærte jeg for alvor at polere en bil op til perfektion. Michael er en sand mester, og jeg er evigt taknemlig for hans gode råd og vejledning. Vi er stadig gode venner, og han sender mig stadig kunder, der skal have poleret deres bil.'


En af de opgaver Daniel bedst husker, er den dag hvor Michael kontaktede ham, om klargøring af en Porsche GT. Opgaven lød på perfektion, så de tog venner pudsede hver især 40 timer på bilen, indtil den stod, som var den netop kommet ned fra samlebåndet.

'Der er virkelig en stor tilfredsstillelse i at se på en bil, der står så skarpt, og vide, at du er ansvarlig for det'

En virksomhed bygget på værdier og stolthed

Min tid i Nordhavn vil altid stå som et fyrtårn for mig for mig. Det var stedet, hvor jeg for alvor fandt min professionelle stolthed. Derfor vil grundpræmissen for Oliver's Auto Shine være:

Go over the top

En note til produkter

Jeg har prøvet de fleste produkter i forbindelse med klargøring af biler, men har nu lagt mig fast på Gtechnique, som jeg vurderer, giver de bedste resultater.

Klik dig videre til mine services:

- Daniel Michael Oliver